Canada Goose pas cher

juli 17, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Canada Goose pas cher

Wat zijn je toekomstplannen met Andpause?”Tot op heden is Andpause een online winkel, maar een samenwerking met fysieke winkels ga ik niet uit de weg. Het lijkt me leuk om Andpause ook op deze manier tot zijn recht te laten komen, want er zijn naar mijn mening al teveel vintage winkels met rekken vol, Canada Goose pas cher waardoor je het mooie er niet meer aan kunt zien. Ik denk dat de selectie van Andpause goed tot zijn recht kan komen in bijvoorbeeld een ‘clean’ winkelomgeving, gecombineerd met een duurzaam merkenpakket.”Popster Selena Gomez wordt het nieuwe gezicht van modehuis Coach. Het Amerikaanse bedrijf liet weten dat Gomez niet alleen het gezicht wordt van de komende campagnes, maar tevens een lijn luxe accessoires voor het merk zal ontwerpen. Voor dit alles ontvangt zij 10 miljoen dollar.

Gomez, die aanvankelijk naam voor zichzelf maakte als Disney sterretje en vervolgens als vriendin van Justin Bieber, is inmiddels de meest gevolgde persoon op Instagram. De zangeres had onlangs ook de hoofdrol in campagnes van Louis Vuitton en is daarmee goed op weg een gevestigde aanwezigheid in de modewereld te worden.Volgens styliste Arabella Greenhill is de benoeming van Gomez een slimme zet van Coach. “Coach is als de Mulberry van Amerika en creatief directeur Stuart Vevers boekt groot succes met de verjonging en verfrissing van het merk,” aldus Greenhill in een interview met The Telegraph. “Voor Selena kiezen was een slimme zet. Canada Goose pas cher Iedere tiener ter wereld zal een van haar tassen willen hebben.”

In 2017 wordt het frisgroen. Althans, zo voorspelt Pantone. Canada Goose pas cher Het Pantone Color Instituut heeft Greenery uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017. “Een verfrissende en revitaliserende tint, Greenery symboliseert een nieuw begin,” zo luidt Pantone’s beschrijving.Pantone kiest de kleur van het jaar altijd in december, nadat er onderzoek is gedaan naar kleurinvloeden. Het bedrijf kijkt naar films, kunstcollecties, populaire reisbestemmingen en andere sociaal-economische omstandigheden.