Canada Goose östersund

juli 7, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Canada Goose östersund

Volgens Mensink zijn er daarnaast ontzettend veel certificeringen voor duurzame mode. “Dat is goed, maar het is ook een wirwar geworden voor zowel de professional als de consument. Circulaire mode gaat een stapje verder en vraagt bedrijven om voor lange termijn na te denken over een duurzame strategie. Bedrijven die daarvoor kiezen, moeten namelijk rekening houden met welk materiaal ze kiezen, hoe ze anders gaan ontwerpen en produceren zodat de collecties kunnen worden gerecycled.” Men gaat zo vanzelf nadenken over het systeem, stelt Mensink. “De keuze om vervolgens dichtbij te produceren, bijvoorbeeld in Europa, is logisch. Canada Goose östersund Daar moet je aan bepaalde standaarden voldoen, waardoor je vanzelf duurzamer wordt.”

Hoewel niet alleen bedrijven, maar ook consumenten tegenwoordig steeds meer openstaan voor duurzame mode, zijn die laatste volgens Mensink vaak sceptisch over de daadwerkelijke herkomst van een product. “In een recent onderzoek werd aan consumenten gevraagd hoeveel ze extra wilden betalen voor een spijkerbroek van 45 euro, als ze zeker wisten dat deze volledig duurzaam was. Dat was 5 euro. Canada Goose östersund Kosten zijn altijd een issue, maar een groter probleem is dat men niet weet waar duurzame mode verkrijgbaar is en of het wel echt duurzaam is,” aldus Mensink.De collectie van Loop.alife is online verkrijgbaar, op de website van Brightloops.

Dit najaar viert Joline Jolink het tienjarig bestaan van haar label. Voor de gelegenheid heeft ze capsule collectie ontworpen, die bestaat uit tien iconische ontwerpen die haar eigen label representeren.“Deze collectie is een ode aan het tienjarig bestaan van mijn label. In mijn carrière als ontwerpster ben ik geïnspireerd geraakt door mensen met wie ik werkte, maar ik ben ook een relatie aangegaan met onze klanten. Canada Goose östersund Door goed te luisteren naar hun wensen en toch te blijven verrassen, heb ik een gezonde onderneming op kunnen bouwen waardoor ik nu deze mijlpaal kan vieren,” aldus Joline Jolink.In de speciale collectie van Jolink zijn tien items opgenomen die ‘onmiskenbare Joline Jolink’ zijn. Haar bekende jumpsuit, bomber en vest komen terug en zijn voor deze keer in een nieuwe uitvoering uitgebracht. Daarnaast is de collectie aangevuld met ‘ultieme klassiekers die elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben’.