Canada Goose örebro

juli 17, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Canada Goose örebro

Het preppy ruitmotief, vooral bekend van de perfecte huisvrouwen jurk uit de jaren 50 en het kostuum van Dorothy van de Wizard of Oz, maakt een comeback in het voorjaar. De ruit was vooral te zien op jurken en rokken. Sommige geruite kledingstukken kregen een punk-make-over, anderen werden versierd met emblemen. Het ruitmotief kwam het vaakst voorbij in de kleur rood.Gespot bij Creatures of Comfort, Prada, Peter Pilotto en Shrimps.Canada Goose örebro Vorige maand heeft Scotch & Soda de schulden bij kredietinstellingen geherfinancierd. De nieuwe CFO Geert van Iwaarden heeft een herfinanciering afgerond, waarmee er een nieuwe financieringsstructuur is ontstaan voor de groeistrategie. Moederbedrijf Sun Capital heeft 17,7 miljoen euro vrijgemaakt voor de nieuwe strategie. Dat meldt Retailwatching.Naast de investering van Sun Capital heeft het Nederlandse kledingmerk 5,7 miljoen euro aan bankleningen afgelost. De werkkapitaalfaciliteit is met 2 jaar verlengd tot 2020.

Uit de jaarcijfers van boekjaar 2015/2016 bleek dat Scotch & Soda een schuld heeft van 270 miljoen. Het grootste deel van de schuld, namelijk 156,6 miljoen euro, moet het modemerk aflossen aan Sun Capital, inclusief 6 procent rente. De partij nam het modemerk in 2013 voor 350 miljoen euro. De lening moet het Amsterdamse merk in de zomer van 2020 in één keer terugbetalen aan Sun Capital.De nieuwe investering zal gebruikt worden voor het openen van winkels, Canada Goose örebro waarmee CEO Dirk-Jan Stoppelenburg de naamsbekendheid van het merk wil vergroten.

 Dat Stella McCartney duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, was al bekend. Met haar nieuwste collectie zet ze haar visie kracht bij door de etalages van haar winkels in te richten met verwijzingen naar PETA.Hoewel vele luxe modehuizen door de dierenrechtenorganisatie op de hielen worden gezeten wegens dieronvriendelijke praktijken, werkt de Britse ontwerpster juist met PETA samen. Canada Goose örebro Met de lancering van haar nieuwe collectie steunt McCartney dierenorganisatie PETA in haar strijd tegen de overbevolking van katten, die volgens de dierenrechtenorganisatie bestreden kan worden met sterilisatie en castratie. Om het initiatief kracht bij te zetten, heeft McCartney over de hele wereld haar winkeletalages aangepast. Er zijn neon lichtinstallaties in de vorm van katten geplaatst, die het bewustzijn van de PETA-campagne moeten benadrukken.