Canada Goose händler österreich

juli 7, 2017 Reacties uitgeschakeld voor Canada Goose händler österreich

Het is een slimme zet van Versus, die het afgelopen jaar een verdubbeling van de omzet realiseerde, net als het jaar daarvoor. “Dit is niet slechts eenmalig – dit is het begin van een nieuw tijdperk voor Versus,” zei de ontwerpster. “Zayn is voorlopig ons plan. Canada Goose händler österreich Maar ik denk dat we in de toekomst blijven samenwerken met andere musici en rocksterren als gastontwerpers.”Een deel van de opbrengsten uit de verkoop van Zayn x Versus zal aan liefdadigheidsinstellingen worden geschonken.Marks & Spencer slaat de handen ineen met Prinses Marie-Chantal van Griekenland voor een capsule collectie kinderkleding. De samenwerking maakt onderdeel uit van de M&S & reeks, waarbij de Britse retailer samenwerkt met diverse ontwerpers, merken en bekende figuren uit de modewereld.

De collectie met Marie-Chantal, die haar eigen luxe kinderkleding merk in 2001 in New York lanceerde en tegenwoordig met haar man en vijf kinderen in Londen woont, zal uit 33 stukken bestaan voor babies, peuters en kleuters tot 5 jaar.”We hebben samen een prachtige collectie kleren en cadeaus voor baby’s, jongens en meisjes in een liefelijk palette ontworpen,” zei Marie-Chantal. De collectie is ‘klassiek maar hedendaags’, net als de ontwerpen van de prinses zelf. Canada Goose händler österreich Zij heeft voor deze collectie ook gebruik gemaakt van luxe stoffen als kasjmier en zijde voor truien, gebreide vesten, jurkjes, sokken, slabben, wanten en een gebreide muts.De CEO vertelde het nieuws tijdens zijn rondleiding door de nieuwste flagshipstore aan de Hobbemastraat in Amsterdam. “ De collectie zal in deze winkel gepresenteerd worden. We starten klein hoor,” zei Denham. Er wordt al gewerkt aan ‘een nieuw cool concept met moccasins’.Het wordt de eerste schoenenlijn voor het merk. Denham heeft echter al langer schoenen in de winkels. Zo zijn er onder meer schoenen van Nike, Clarks en Converse verkrijgbaar.

Canada Goose händler österreich  De prijzen variëren van 8 pond (8,85 euro) voor een set van twee geweven slabben tot 60 pond (66,40 euro) voor een sjaal van kasjmier.Volgens hoofdontwerpster kindermode bij Marks & Spencer, Tara Ryan, werd de retailer door Marie-Chantal zelf benaderd. “We voelden ons erg gevleid dat Marie-Chantal ons benaderde omdat zij vond dat M&S het beste merk was voor haar om mee samen te werken,” vertelde Ryan aan WWD. Marie-Chantal biedt ‘prachtige details gepaard met luxe, historische stoffen die men normaal gesproken niet tegenkomt in de kindermode op de high street’, aldus Ryan.De collectie wordt uitsluitend in 27 Marks & Spencer filialen, via de webshop van de groep, en bij een select aantal retailers, verkocht en zal vanaf 1 november verkrijgbaar zijn.Denimmerk Denham the Jeanmaker lanceert in november zijn eerste schoenenlijn. Er komt een collectie voor mannen en een voor vrouwen. Dat vertelt Jason Denham aan FashionUnited.